Video grafische afdeling

Ben jij de leerling die wij zoeken? Neem snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Wienerberger Österreich

De leerlingen uit de 3de graad TSO elektriciteit van campus Heule vertrekken begin maart voor een ganse maand naar Oostenrijk op buitenlandse stage. In samenwerking met het bedrijf Wienerberger Österreich werd een gans traject uitgestippeld.

Leren lassen

Leerlingen 3de graad TSO elektrotechnieken van Athena campus Heule leren lassen. Ze gingen hiervoor op werkplekleren bij de collega's van Atheneum Bellevue Izegem. De kennis en vaardigheden die een elektricien onder de knie moeten hebben zijn groot. Dat beseffen de leerlingen maar al te goed en zijn dan ook dankbaar dat ook deze doelstelling op hun matrix kan afgevinkt worden. #fieroponsGO #samenlerensamenleven #helemaalGO

SODA

Gisteren was er voor het 4de schooljaar op rij de proclamatie van de SODA attesten op campus Heule. Heel wat terecht blije gezichten bij leerlingen (en hun ouders) die het SODA attest behaalden. Proficiat!

Alicante

Athena campus Heule & CLW verbleef deze week samen met een delegatie van scholengroep Mandel en Leie in Alicante in kader van Erasmus+.

Burgerkabinet

Op vrijdag 10 mei hebben Kwinten Verzele, Michiel Depoorter (6 Audio) en Robin Devos (6 Multimedia) van athena campus Heule deelgenomen aan het burgerkabinet van stad Kortrijk.

Electro Brain test

De leerlingen van de afdeling Elektriciteit van athena campus Heule hebben deelgenomen aan de Electro Brain test georganiseerd door VOLTA. Dit is de sectorproef voor leerlingen in een elektrotechnische opleiding.

1UP Conference

De leerlingen van de 2de graad TSO Grafische Media van Athena campus Heule bezochten de 1UP GAME BEURS in Kortrijk Xpo. 1UP Conference viert de wondere wereld van het gamen op mobiel, console en pc.

Laatste lesweek

De leerlingen van 1Aa en 1Ab op campus Heule (OV 4 Type 9) kregen een alternatief programma in de laatste lesweek. Stonden op het programma: een spel in Kortrijk, een quiz, gezelschapsspelen en reuzepelen. De leerlingen kregen als beloning voor hun inzet en medewerking lekkere hapjes.

Dylan volgt duaal leren

De minister van onderwijs Hilde Crevits bracht deze morgen een werkbezoek aan de nieuwbouw van het woonzorgcentrum in Bellegem (Stad Kortrijk). Dankzij het duaal leren leert Dylan (leerling in 3de graad BSO Elektriciteit) van Athena campus Heule het beroep van elektricien op de werkvloer.