Video grafische afdeling

Ben jij de leerling die wij zoeken? Neem snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

OV4 type 3 in groene omgeving

OV4 type 3 breidt uit in een groene omgeving op athena campus Ter Bruyninge. In opleidingsvorm 4 wordt het programma van het ‘gewone’ secundair onderwijs gegeven, maar dan met doelstellingen en ondersteuning aangepast aan de problematiek van de jongere.

Gloednieuwe sportinfrastructuur

Na zes maanden renoveren is de nieuwe sportinfrastructuur van athena campus Pottelberg klaar. Ramen, plafond en verlichting werden vernieuwd. Ook werd een verende sportvloer aangelegd. Bovendien zijn er vier nagelnieuwe kleedkamers en twee dito doucheruimtes ingericht. Onze leerlingen staan al te popelen om te sporten!

Wienerberger Österreich

De leerlingen uit de 3de graad TSO elektriciteit van campus Heule vertrekken begin maart voor een ganse maand naar Oostenrijk op buitenlandse stage. In samenwerking met het bedrijf Wienerberger Österreich werd een gans traject uitgestippeld.