2de graad BSO
In het didactisch restaurant op school leerde ik al snel de kneepjes van het koken
Door mijn vele stages krijg ik nu al jobaanbiedingen om als kok aan de slag te gaan.
Waarom deze richting kiezen?
Voor leerlingen die belangstelling tonen voor de gastronomie. Je leert op een gedisciplineerde manier eten bereiden en serveren. In het didactisch restaurant leren de leerlingen zelfstandig de werkzaamheden van een kelner plannen, voorbereiden en uitvoeren.
Dit is een goede voorbereiding op:
Grootkeukenhulpkok, hulpkok, kelner
Basisvorming: Arbeidsmarktgericht | 3e | 4e |
Levensbeschouwelijk vak | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Frans | 2 | 2 |
PAV | 10 | 10 |
Totaal | 16 | 16 |
Specifiek gedeelte: Restaurant en Keuken | 3e | 4e |
NEST | 16 | 16 |
Totaal | 16 | 16 |
Totaal: 32 lesuren