Datacommunicatie en netwerkinstallaties

3de graad Arbeidsfinaliteit

Kies voor datacommunicatie en netwerkinstallaties en bouw mee aan de digitale toekomst. Een praktijkgerichte opleiding die je klaarstoomt voor een veelbelovende en veelgevraagde loopbaan in de ICT-sector.
Ik koos voor datacommunicatie en netwerkinstallaties omdat ik graag werk met de nieuwste technologieën en deze opleiding biedt me de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in de IT-sector. Dankzij de duale opleiding kan ik ook al tijdens mijn studies werken en mijn skills verbeteren, wat mij nog beter voorbereidt op de arbeidsmarkt.

Waarom deze richting kiezen?

Met datacommunicatie en netwerkinstallaties kan ik meewerken aan de technologische ontwikkeling en zorgen voor een naadloze communicatie tussen mensen en machines, een toekomstgerichte keuze.

Wat na deze studierichting?

Een opleiding in datacommunicatie en netwerkinstallaties is een goede voorbereiding op een carrière in de IT-sector. Na deze studierichting zijn er talloze mogelijkheden om aan de slag te gaan als netwerktechnicus, systeembeheerder, of helpdeskmedewerker bij bedrijven en organisaties overal ter wereld.

Basisvorming     5e 6e
Levensbeschouwelijk vak     2 2
Lichamelijke opvoeding     2 2
Frans     2 2
PAV     6 6
FLEX     2 2
Specifiek gedeelte     18 18
Totaal     32 32

© 2022 athena-school.be - Privacybeleid