Podiuminstallaties (ook duaal)

3de graad Arbeidsfinaliteit

Kies voor podiuminstallaties en maak van je passie voor podiumtechniek je beroep. Een praktijkgerichte opleiding die je voorbereidt op een uitdagende carrière in de entertainmentindustrie.
Ik heb voor podiuminstallaties gekozen omdat ik mijn passie voor technologie en muziek wilde combineren. De duale aanpak van deze opleiding heeft me de kans gegeven om mijn vaardigheden op de werkvloer te ontwikkelen en me klaar te maken voor een carrière in de entertainmentindustrie.

Waarom deze richting kiezen?

Als je geïnteresseerd bent in de wereld van de podiumtechniek en wil leren hoe je de perfecte setting kan creëren voor een optreden of show, dan is de richting podiuminstallaties de juiste keuze voor jou. Hier leer je de nodige vaardigheden om te werken in een dynamische omgeving en om elke show tot een succes te maken.

Wat na deze studierichting?

Deze richting is een goede voorbereiding op een carrière als podiumtechnicus en biedt mogelijkheden om te werken bij theaters, concertzalen, evenementenbureaus en meer. Na deze studierichting kunnen we ons specialiseren in licht, geluid of video.

Basisvorming     5e 6e
Levensbeschouwelijk vak     2 2
Lichamelijke opvoeding     2 2
Frans     2 2
PAV     6 6
FLEX     2 2
Specifiek gedeelte     18 18
Totaal     32 32

© 2022 athena-school.be - Privacybeleid