Schilderen en decoratie (ook duaal)

3de graad Arbeidsfinaliteit

Kies voor schilderen en decoratie en geef kleur aan je toekomst. Een praktijkgerichte opleiding die je voorbereidt op een creatieve en gevarieerde loopbaan in de schilders- en decoratiebranche.
Ik ben zo blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen. Het is geweldig om elke dag creatief bezig te zijn en te werken aan echte projecten. Bovendien krijgen we de kans om te werken met professionals en on-the-job ervaring op te doen.

Waarom deze richting kiezen?

Als je graag creatief bezig bent en graag met je handen werkt, dan is schilderen - decoratie echt iets voor jou. Het is een praktische opleiding waarin je veel verschillende technieken leert en die je voorbereidt op een job in de schilders- of decoratiebranche.

Wat na deze studierichting?

Dankzij de praktische vaardigheden en kennis die we hier opdoen, ben ik ervan overtuigd dat deze richting een goede voorbereiding biedt op een carrière als professionele schilder of decorateur.

Manueel dekkend schilderwerk, Niet manueel dekkend schilderwerk, Spuitwerk, Decoratief schilderwerk, Behangwerk en Soepel vloerwerk

Manueel dekkend schilderwerk, Niet manueel dekkend schilderwerk, Spuitwerk, Decoratief schilderwerk, Behangwerk en Soepel vloerwerk

Basisvorming     5e 6e
Levensbeschouwelijk vak     2 2
Lichamelijke opvoeding     2 2
Frans     2 2
PAV     6 6
FLEX     2 2
Specifiek gedeelte     18 18
Totaal     32 32

© 2022 athena-school.be - Privacybeleid