Crossmedia / multimedia

3de graad Dubbele finaliteit

Ben je klaar om je creativiteit te laten zien? Websites, animaties, video's en colle designs maken gaat sneller dan gedacht.
Later kan ik kiezen om verder te studeren of aan de slag te gaan in de grafische sector.

Waarom deze richting kiezen?

Ben je creatief en werk je graag met computers? Wil jij websites en video’s maken, wil je aan de slag met animatie en 3D? Wil je leren hoe je audio, video, beeldverwerking en grafisch ontwerp kan gebruiken om je eigen verhalen te vertellen? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou! Je leert de basisprincipes van deze media en hoe je ze kunt combineren om geweldige projecten te maken. Je ontdekt ook hoe je je werk kunt delen met de wereld en feedback kunt krijgen van andere jonge makers. Schrijf je nu in en word een echte mediakunstenaar! digitale communicatie.

Bekijk hier ons kanaal.

 

Wat na deze studierichting?

Je verwerft heel wat vaardigheden om toe te treden tot de arbeidsmarkt webdesigner of als digitaal ontwerper. Om je kans te vergroten op de arbeidsmarkt kan je na de 3de graad kiezen voor een Se-n-Se (Secundair na Secundair) opleiding in athena Heule. Wil je je nog meer specialiseren, dan kan je verder studeren op het niveau van een graduaatsopleiding, een professionele bachelor of een academische bachelor (veel keuzemogelijkheden) en/of master in de kunst.

 

Welke specifieke vakken of leerinhouden komen in deze richting aan bod?

Grafisch Ontwerp, Lay-out & Opmaak, Beeldverwerking, Audio & Video, Webdesign, Animatie & interactief ontwerp, 3D, Printdesign

 

Basisvorming     5e 6e
Levensbeschouwelijk vak     2 2
Lichamelijke opvoeding     2 2
Nederlands     3 3
Frans     3 3
Engels     2 2
Geschiedenis & burgerschap     1,5 1,5
Wiskunde     3 3
STEM-wetenschappen     1,5 1,5
athena skills     1
Specifiek gedeelte     13 13
Totaal     32 32

© 2022 athena-school.be - Privacybeleid