Interscholencompetitie voetbal

Afdrukken

Op woensdag 12 oktober speelde de jongensploeg van de 2de graad hun tweede voetbalwedstrijd. De tegenstander was deze keer het Rhizo op het kunstgrasveld van de Lange Munte. De 15 spelers waren klaar om revanche te nemen voor de nederlaag van vorige week.

De wedstrijd startte met wat vertraging omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen. Ondanks dit gegeven werd het een faire wedstrijd van beide kanten.

Athena nam al snel de leiding en op 15 minuten van het einde stonden ze 2-4 voor. Rhizo kwam nog terug en nam zelfs even de leiding over, maar 5 minuten voor het einde besliste Athena de wedstrijd en werd er met 5-6 gewonnen. Het was een aangename wedstrijd met een meer dan verdiende overwinningen voor onze voetballers.

De doelpunten werden gescoord door: Sian Oosterlinck (4x), Akram Raji (1x) en Ewout Demuynck (1x)