Nieuws

Hola chicos

De leerlingen uit de 3de graad TSO van campus Heule vertrokken op maandag 21 mei gisteren in alle vroegte richting Barcelona voor hun meerdaagse reis. Aangezien het de eerste keer was dat we met het vliegtuig reisden was de spanning bij sommige leerlingen wel te snijden.

Het was een schitterende reis die we ons nog lang zullen herinneren. We brachten een bezoek aan het imposante stadion van FC Barcelona, aan de Sagrada Familia en aan het Picasso museum. We wandelden ook wat af tijdens een adembenemende maatschappijkritische street art tour. Er was ten slotte ruimte voor actie tijdens een kajaktocht aan de Costa Brava.

Enkele jongens konden zich aan het strand richten op één van hun voornaamste doelen: kennis maken met enkele 'guapas'. Dit project maakte al snel plaats voor een ander, namelijk zandkastelen bouwen en snorkelen.

We blikken terug op enkele fantastische teambuildingsmomenten: lekkere Spaanse specialiteiten, een leuke jeugdherberg, interessante uitstappen, gezellige terrasjes, legendarische quotes, een top sfeer waar iedereen op elkaar kon rekenen, ... Zo kunnen we wel eventjes doorgaan. Wat we zeker niet mogen vergeten, er werden mooie nieuwe vriendschappen gesmeed.

Adios!

© 2022 athena-school.be - Privacybeleid