Bakkerij (CLW) 2de & 3de graad Brood bakken, ijsjes maken en chocolade bewerken... Smakelijk! Ik slag twee vliegen in één klap: perfect voorbereid op de arbeidsmarkt én een diploma secundair onderwijs! Lees meer...
Horeca 2de graad Dubbele Finaliteit Ik word er vrolijk van om klanten blij te maken met een vlotte bediening en lekker eten. Ik amuseer me om zowel eenvoudige als gastronmische maaltijden bereiden voor klanten. Lees meer...
Horeca (CLW) 2de & 3de graad Werken in een restaurant lijkt me de max. Nu leer ik al de basiskneepjes. Ik slag twee vliegen in één klap: perfect voorbereid op de arbeidsmarkt én een diploma secundair onderwijs! Lees meer...
Keukenmedewerker - Duaal Leren - OV3 Opleidingsvorm 3 Duaal Leren Helpen in een grootkeuken doe ik graag. Lekker afwisselend. Dankzij de stages doe ik heel veel ervaring op zodat ik later nog sneller een job vind. Lees meer...
Medewerker Fastfood - Duaal Leren - OV3 Opleidingsvorm 3 Duaal Leren Belegde broodjes of pizza's maken doe ik graag. Lekker afwisselend. Dankzij de stages doe ik heel veel ervaring op zodat ik later nog sneller een job vind. Lees meer...
OV3: Voorbereiding op gewone tewerkstelling of re-integratie in het gewoon onderwijs Opleidingsvorm 3 Ik mag ontdekken waar ik goed in ben. Zo leer ik later een beroep. Dankzij de stages doe ik heel veel ervaring op zodat ik later nog sneller een job vind. Lees meer...
Restaurant en Keuken 2e graad Arbeidsfinaliteit In het didactisch restaurant op school leerde ik al snel de kneepjes van het koken Door mijn vele stages krijg ik nu al jobaanbiedingen om als kok aan de slag te gaan. Lees meer...
Restaurant-keuken (ook duaal) 3de graad Arbeidsfinaliteit In het didactisch restaurant op school leerde ik al snel de kneepjes van het koken. Door mijn vele stages krijg ik nu al jobaanbiedingen om als kok aan de slag te gaan. Lees meer...
Wereldgastronomie 7de specialisatiejaar Intensieve stages deden mijn culinaire vaardigheden sterk groeien. Deze unieke richting is de kers op de taart: een job als topkok verzekerd! Lees meer...