campus Ter Bruyninge

Campus Ter Bruyninge

Opendeurdag: zaterdag 22 april vanaf 14.00u


Jij wil zorg? Zorg dat je op campus Ter Bruyninge zit.

Athena campus Ter Bruyninge biedt aangepast zorgonderwijs aan jongeren van 13 tot 21 jaar die het niet zo makkelijk hebben om op een klassieke manier les te volgen.

We bieden onze leerlingen van OV1 een veilig, maar vooral ook een warm nest aan ter voorbereiding op een dagcentrum of home. Hier wordt vooral zorg besteed aan de zelfredzaamheid en dit op een aangename manier zodat de jongere zich gelukkig voelt.

OV2 biedt aangepast onderwijs als voorbereiding op de beschutte werkplaats. Hier worden vaardigheden bijgebracht die noodzakelijk zijn om een verdere plaats in de maatschappij te kunnen handhaven. Er wordt voornamelijk bandwerk aangeboden in allerlei vormen van inpakwerk tot metaal, tuinbouw en hout.

In OV3 worden de leerlingen voorbereid op tewerkstelling binnen het reguliere arbeidscircuit. Het eerste jaar maken ze kennis met een aantal specifieke opleidingen om dan vanaf het tweede jaar hun keuze te maken voor hun later beroep. Metselaar, lasser, interieurbouwer, tuinbouwarbeider, grootkeukenmedewerker en logistiek assistent behoren tot de mogelijkheden. Vanaf het vierde jaar gaan de leerlingen op stage naar bedrijven in de regio.

Campus Ter Bruyninge biedt ook een opleiding voor blinden en slechtzienden

Naast een team van ervaren, gemotiveerde en enthousiaste leerkrachten staat ook een gespecialiseerd zorgteam van paramedici ter beschikking voor onze leerlingen; logopedisten, kinesisten, kinderverzorgsters, een verpleegster en een orthopedagoge.

Samen zorgen we er voor.

Campus Ter Bruyninge

Inlichtingen en inschrijvingen

Inschrijvingen 

Mail gerust naar info@athena-terbruyninge.be of bel 056/22 59 20 voor meer info, een afspraak of een rondleiding.

Contact

Bruyningstraat 52
8510 Marke tel.

tel. 056 22 59 20
fax. 056 22 71 79

info@athena-terbruyninge.be