campus Heule

Nieuwe initiatieven schooljaar 2016-2017

- STEM in eerste leerjaar A en eerste leerjaar B

- Optie AUDIO in 3de graad Multimedia (TSO)

- Duaal leren in 3de graad BSO Elektriciteit

- TSO Elektriciteit in de 3de graad

Jij kan het maken!

Vakmanschap en creativiteit typeren campus Heule. Innovatieve studierichtingen met hoge tewerkstellingskansen zoals Multimedia, Drukken, Printmedia maar ook Elektriciteit, Bouw, Auto en Schilderen en Decoratie worden hier aangeboden.

Jongeren opleiden, rekening houdend met de problemen waarmee zij geconfronteerd worden is niet meer eenvoudig of vanzelfsprekend. Athena Heule kan rekenen op kwaliteitsvolle leerkrachten en medewerkers die dagelijks klaarstaan om hen op te leiden en te begeleiden in hun onderwijsloopbaan. Wij willen voor hen een warme school zijn, een school die de leerlingen kent, een school die de leerlingen ondersteunt als het even wat moeilijker gaat. Om die doelstellingen te realiseren kan de school beroep doen op enkele troeven. Een degelijk en modern uitgerust machinepark zorgt ervoor dat de leerlingen voorbereid zijn op het bedrijfsleven. Een gemotiveerd, hoog gekwalificeerd team en een deskundig georganiseerde leerlingenbegeleiding sturen niet alleen het leer- maar ook het opvoedingsproces.

Onze leerlingen gaan het maken!

Campus Heule

Inlichtingen en inschrijvingen

Inschrijvingen

Kom vrij langs tot en met vrijdag 8 juli en vanaf dinsdag 16 augustus telkens tussen 9.00 u. en 17.00 u.  Ook op andere momenten maken we graag tijd voor u vrij.

Mail gerust naar info@athena-heule.be of bel 056/35 13 82 voor meer info, een afspraak of een rondleiding.

Guido Gezellelaan 10
8501 Heule-Kortrijk