campus Pottelberg

Nieuwe initiatieven schooljaar 2016 - 2017

- 7 ASO Bijzondere Wetenschappelijke Vorming

Jij bent een denker? Denk dan aan campus Pottelberg!

Campus Pottelberg biedt kwaliteitsvol onderwijs met speciale aandacht voor een opvoeding gericht op persoonlijkheid. Ons gedreven schoolteam zet zich dagelijks in om elke leerling optimaal te begeleiden. De school streeft ernaar dat elke leerling zijn persoonlijkheid kan ontwikkelen en zich hier goed en welkom voelt. Net als in de 1ste graad kunnen de leerlingen kiezen voor een typische ASO-richting, maar ook voor humane wetenschappen, beeldende vorming en sport.

Om dit alles waar te maken is een aangenaam leefklimaat op school uiterst belangrijk. Wij streven daarom naar een wederzijdse, vriendelijke en respectvolle omgang in de basisverhouding tussen leerkracht en leerling. In deze coachende omgeving worden omstandigheden gecreëerd om leerlingen maximale leerwinst te geven. Om dit te waarborgen, analyseert de school studieresultaten en doet de school regelmatig aan zelfevaluatie, met het oog op verbeteringen. Campus Pottelberg staat hiermee open voor permanente evolutie.

Campus Pottelberg denkt met je mee!

Campus Pottelberg

Inlichtingen en inschrijvingen

Inschrijvingen

Kom vrij langs tot vrijdag 8 juli en vanaf dinsdag 16 augustus telkens tussen 8.30 u. en 16.30 u.  Ook op andere momenten maken we graag tijd voor u vrij.

Mail gerust naar info@athena-pottelberg.be of bel 056/22 18 20 voor meer info, een afspraak of een rondleiding.

1ste graad: Burg. F. de Bethunelaan 4, 8500 Kortrijk

2de en 3de graad: Pottelberg 4, 8500 Kortrijk