De leerlingen van Athena Campus Ter Bruyninge hebben deelgenomen aan een workshop in het Budalab. De jongeren ontdekten hoe boeiend het kan zijn om te werken met gerecycleerd materiaal. Door deel te nemen aan de workshops groeien de leerlingen in hun creativiteit. Ze komen in aanraking met innovatieve materialen, grondstoffen en machines.

De leerlingen vonden het zeer leerrijk!

Campus Ter Bruyninge bracht een geslaagde infoavond in het MPI Sterrebos. Het doel was toekomstige ouders en leerlingen te informeren over een toekomstig traject: ‘wat na het MPI?’

Campus Ter Bruyninge neemt in september intrek in nieuwbouw

Zaterdag was er de plechtige opening van de nieuwbouw van campus Ter Bruyninge. De opening werd verzorgd door optredens van muzikaal talent uit de eigen school. Leerlingen worden er voorbereid op (her)integratie in het gewone onderwijs of op hun leven in een dagcentrum, beschutte werkplaats of gewone tewerkstelling.

Zaterdag was er de plechtige opening van de nieuwbouw van campus Ter Bruyninge. De opening werd verzorgd door optredens van muzikaal talent uit de eigen school. Leerlingen worden er voorbereid op (her)integratie in het gewone onderwijs of op hun leven in een dagcentrum, beschutte werkplaats of gewone tewerkstelling.

Zin om 's middags lekker te eten aan een klein prijsje?

Kom dan naar ‘HET DOLFIJNTJE’ (het didactische restaurant van onze school) en geniet er van een volledige dagverse maaltijd met soep of voorgerecht en dessert.

De maaltijden worden bereid door de leerlingen grootkeukenmedewerker onder de deskundige leiding van juf Annelies en juf Veronique. De maaltijden worden dagvers klaargemaakt. Zorg dat je er bij bent!

Reserveren kan via 0498/97.64.33.