De nieuwe richting Hovenier is sinds half september uit de startblokken geschoten. Zowel op de vestigingen in Lendelede, Menen en Gullegem kan deze richting gevolgd worden. Het snoeien en scheren van beplanting, het onderhouden van een gazon... zal voor deze leerlingen geen geheimen meer kennen!

Vanaf volgend schooljaar wordt de richting Hovenier aangeboden in het CLW Menen, Lendelede en Gullegem alsook op campus Heule. Heb je interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze centra voor leren en werken!

Enkele leerlingen uit OKAN (Onthaalklas Anderstalige Nieuwkomers) kwamen meerdere dagen op snuffelstage in de afdeling Bakkerij van het CLW Lendelede. Ze maakten er kennis met enkele basistechnieken. De boterkoeken werden alvast door iedereen gesmaakt!

Begin dit schooljaar opende het didactisch restaurant in CLW Lendelede. Leerlingen leren er in de gloednieuwe keuken alle knepen van het vak. Kom gerust eens langs om de heerlijke creaties van onze leerlingen te proeven!

Reserveren is wel noodzakelijk, want we zijn snel volzet! (reserveren kan via 051 31 85 20)